class schedule

2019

Open Heart Yoga
Megumi
13:30 - 15:00

大自然のエネルギーを取込み、ココロとカラダを解放

vinyasaをベースとした
90分クラス

Feel the Prana of Niseko with Megumi on roof top

90 minutes

Heartfulness Yoga
Taka

15:15 - 16:45

マインドを手放し、ハートに繋がる伝統的なヨガ

vinyasaをベースとした
90分クラス

Release your mind and open your heart

90 minutes

Ashtanga Yoga
Marika
18:00 - 19:00

柔らかい雰囲気のMarika先生と英語でアシュタンガ
60分クラス

Learn to breathe with sound in Ashtanga class

60 minutes

Power Yoga
Takuya
19:00 - 20:30

身体能力抜群のTakuya先生とPower Yoga
90分クラス

Learn Takuya's amazing physical ability

90 minutes

 

26 July, 2019

 予約 BOOK 

*ビギナーも楽しめるクラスは★マーク付

27 July, 2019

 予約 BOOK 

*ビギナーも楽しめるクラスは★マーク付

​*予定していたSUPヨガは今年の開催はなしとなってしまいました。

IMG_3838_edited.jpg
Morning Flow Yoga 
Takuya
7:30 - 8:30

モーニングフローで気持ちいい1日のスタート
​60分クラス

Start the day on the roof top with morning flow

60 minutes

Ashtanga Yoga 2
Marika
9:30 - 10:30

柔らかい雰囲気のMarika先生と英語でアシュタンガ

60分クラス

Ashtanga with Marika for an energy filled day

60 minutes

Power Hatha
Jac
13:00 - 14:00

アジアンビューティー Jacinta と英語でハタヨガ
60分クラス

Appreciate the beauty of Hatha with Jac

60 minutes

 
niseko-yoga-fest-instructor-jac_bw.jpg
Yin yoga 
Jac
14:30 - 16:00

アーサナをじっくりと深く
英語で Yin Yoga
90分クラス

Hold Asana for longer time to go deeper

90 minutes

 Breath Based Flow

Midori

17:00 - 18:30

深い呼吸とポーズで心身を整え、流れるように瞑想へ​90分クラス

Body maintenance by Deep breathing
90 minutes

miku.JPG
Candle-light Yoga 

Miku

19:00 - 20:00

​穏やかなキャンドルの光を使ったゆるやかなヨガ

​60分クラス

​Relaxing class with the warmth of candle light

60 minutes

niseko-yoga-fest-instructor-midori.JPG
Prana Nidra
Midori
8:50 - 10:00

元気に過ごすためのエネルギーをチャージ
60分クラス 定員到達!

Energy charge to keep the prana alive

60 minutes FULL!

親子で楽しむヨガはキッズも一緒にヨガを学ぶクラス

60分クラス

1514199324606_edited.jpg
 Joyful Family Yoga

Yukina

10:00 - 11:00

Learn to do yoga for fun together with kids

60 minutes

@ niseko kids club
 

28 July, 2019

 予約 BOOK 
 Hatha

​Lina

7:30 - 8:30

朝は元気に目覚めのヨガ
屋上から羊蹄山に挨拶!
​60分クラス

Yoga it early morning and be GENKI!

60 minutes

*ビギナーも楽しめるクラスは★マーク付

42996827_328280797945336_266654919754881
Vinyasa Flow

Lina

15:30 - 16:30

​ダンサーLina先生のしなやかVinyasaを森の一軒家で

​60分クラス

Dancer Lina's refreshing afternoon Vinyasa flow

60 minutes

kosuke.JPG
ZEN Yoga 

Kosuke

17:00-18:00

2019最後は禅ヨガで心と体を穏やかにして締めくくる

​60分クラス

Release body & mind in the last class: ZEN Yoga 

60 minutes

ALL STAR at SIESTA 
12:00 - 13:30

2019 スペシャルイベント
​ヒラフのサマーゴンドラで山の上にGO!講師陣が順番にリードして、みんなで一緒にヨガを楽しむイベント

​詳細はスペシャルイベントページでもご確認ください

2019 Special event

Fun event on the Mountain! Instructors will take turns to lead.

CLASS Prices

1400 or

1500 yen

60 minutes Class

​前日20時までのウェブ申込み:1400円

当日&予約なし:1500円

Web RSV by 20:00 the day before: 1400 yen

After that & walk-in : 1500 yen

予約 BOOK

1900 or

2000 yen

90 minutes Class

​前日20時までのウェブ申込み:1400円

当日&予約なし:1500円

Web RSV by 20:00 the day before: 1400 yen

After that & walk-in : 1500 yen

予約 BOOK

1500 yen

Special Event

7/28 12:00 - 13:30

All Star @ SIESTA    1500 yen

グラン・ヒラフのサマーゴンドラ乗車料金も合わせてこの金額です!

The price includes Grand Hirafu Summer Gondola return ticket!

予約 BOOK
 

4 Class Pass A

Aタイプの 4 Class Pass : 60分 x 4クラス
7/10までは5200円!以降5600円

4 Class Pass type A : 60 min x 4 classes
5200 yen before 10 July, 5600 yen after that

5200 or

5600 yen

4 Class Pass B

Bタイプの 4 Class Pass

60分 x 2クラス + 90分 x 2クラス

7/10までは6200円!以降6600円

4 Class Pass type B

60 min x 2 + 90 min x 2

6200 yen before 10 July, 6600 yen after that

6200 yen or

6600 yen

予約 BOOK

Yoga Mat Rental

ヨガマットのレンタルも可能です。

​1 クラス 200円

Yoga mat rental 

1 class 200 yen

200 yen

予約 BOOK